GENTLEMEN
X

.......................................

GOA Amsterdam Division

De afdeling Amsterdam is de moeder afdeling van Gentlemen of Amsterdam. Vanuit hier begint elk avontuur!

GOA Lodz Division

De GOA Lodz division zorgt voor de kleding productie van de Gentlemen of Amsterdam kleding. 

Organische stoffen

100% organische stoffen is ons streven, helaas is het nog voor vele producten niet mogelijk om het 100% van biologische materialen te maken alleen hanteren wij een minimale quotum van 70% organic. Er zijn producten die wel 100% organic zijn. 

Eerlijk werkomstandigheden

Wij vinden het heel belangrijk dat de mensen die onze kleding maken werken in eerlijke en goede omstandigheden. Daarom zijn wij transparant met onze productie processen en laten we in 2021 ook zien hoe het gaat

Gerecycled materiaal

De strijd tegen onafbreekbaar plastic is begonnen en wij strijden mee
 Voor de verpakkingen e.d. gebruiken wij alleen gerecycelde materialen. Plastic willen wij zo min mogelijk gebruiken.

Visie

Gentleman of Amsterdam is een merk dat zich richt op de gemeenschap van vrijwilligers en maatschappelijke welzijn organisaties over de hele wereld. Gentleman of Amsterdam zet zich in voor mens, milieu en dier.

Missie

Mensen bewust maken hoe je als je met elkaar samenwerkt een betere wereld kan creëren.

Gentleman of Amsterdam wordt geproduceerd onder verantwoordelijke en humanitaire arbeidsomstandigheden. Door het werken met duurzame grondstoffen zet het merk zich in voor het produceren van eerlijke en milieuvriendelijke textiel producten. Op deze manier willen wij mensen stimuleren meer na te denken over de herkomst van de producten die zij aanschaffen.